Medvetet liv

For a consious life


The Completion ProcessThe Practice of Putting Yourself Back Together AgainAlla här på jorden, oavsett hur bra eller dålig man upplever att sin uppväxt varit, har haft traumatiska upplevelser till någon grad. Av den anledningen, har alla också upplevt post-traumatisk stress till någon grad. Dom som vet med säkerhet att dom har post-traumatisk stress syndrom, upplever det till en sådan grad, att det påverkar deras förmåga att fungera och har då fått en diagnos. 

Många människor som har det jobbigt men försöker att må bättre, har svårt att se specifika tillfällen från sin barndom som är grunden till problemen. Det kan vara svårt för de allra flesta att se och förstå, att roten till smärtan man känner faktiskt kommer från ett barndomstrauma. 

Completion Processen är ett väldigt bra hjälpmedel för att komma åt detta trauma men också hjälpa dig att släppa taget om det.


Standard modellen för att ta hand om starka negativa känslor, är oftast att tänka tankar som är motsatsen till vad du känner eller göra saker för att inte behöva känna alls. Completion processen fungerar på ett helt annat sätt. Den bjuder in de negativa känslorna att agera som en passage, för att du skall komma åt de delar av dig som du tappat kontakten med. När du väljer att stanna i känslan, älska och acceptera dig i den, så försvinner även smärtan. Många gånger är vi rädda för att gå in i känslan, då vi tror att vi kommer att fastna i den medans det är precis tvärtom. 


Den här processen är en inkännande visualisering-känna-uppleva-metod som kan avslöja negativa mönster samt bli medveten om roten till dessa mönster.

Några steg som vanligen ingår i processen är:


  • Skapa ett Safe Haven (En visualiserad trygg plats att kunna gå till)
  • Shadow work  (Upptäck vad du inte vet att du inte vet)
  • Interaktion med ditt inre barn
  • Visualiserad resa i ditt inre, (bli medveten om minnen som påverkar dig negativt)
  • Processa negativa minnen


           

             Välkommen tillbaka till dig själv!